Başkan Alemdar SAMOB ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Alemdar SAMOB ile bir araya geldi
11 Şub 2018 / Paz 16:12
/ 73 Kez Okundu
| |

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivan Buluşmaları” kapsamında Sakarya Mobilyacılar Birliği (SAMOB) yönetimi ve işletme sahipleri ile bir araya geldi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivan Buluşmaları” kapsamında Sakarya Mobilyacılar Birliği ( SAMOB) yönetimi ve işletme sahipleri ile bir araya geldi.
Gerçekleştir ilen toplantıya SAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çokal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Serdivan’ın planı bir şekilde hızla geliştiğini belirten Başkan Alemdar, bu büyümenin ve gelişimin yakalanmasında esnafların da önemli payı olduğu ifade ederek “Vatandaşlarımızın yanı sıra esnafımızın da samimi ve gayretli çalışmaları ile bugün Serdivan en çok tercih ed ilen ilçelerden birisi oldu. Son yıllardaki nüfus artış ver ilerine baktığımız zaman, bunu çok net bir şekilde görebiliyoruz. 2017 yılındaki nüfus artışımız 5 bin 356. Nüfus artışında şehrimize olan katkımız yüzde 40 müşterisini en güzel şekilde ağırlayarak misafir eden ve bu rakamların oluşmasına ves ile olan esnafımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Mobilya sektörünün, Serdivan’ın yanı sıra şehrin ekonomisine de büyük katkı sağladığını söyleyen Alemdar, sektörde parlayan yıldız olmak ve markalaşmak adına atılacak tüm adımlarda işletmec ilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Mobilya mağazalarının bulunduğu Çark Caddesi ile ilgili de katılımcıları bilg ilendiren Başkan Alemdar, “Mağazaların bulunduğu caddemizin şu anki mevcut görünümünden daha modern bir görünüme kavuşması adına esnafımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile paylaştık. Cadde üzerinde yer alan Çark Köprüsü’nden itibaren belediyemize kadar olan kısımda bir yen ileme çalışması yapılmasını düşünüyoruz. Allah nasip ederse, peyzajı, aydınlatma sistemi ve diğer estetik unsurlarıyla daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Çünkü Çark Caddesi, bizim vitrinimiz” diye konuştu.
Toplantı sonunda SAMOB yönetimi ve üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Alemdar, “Belediyemiz nezdinde yürütülen tüm çalışmaları sizin düşüncelerinizle şekillendirerek hayata geçiriyoruz. Serdivan olarak eğer ortada bir başarı varsa bu hepimizindir. Serdivanımızı daha iyi, daha güzel noktalara taşımak için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.