Başkan Ali Var: Her kurumun Hisarcık için proje üretmesini istiyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Ali Var: Her kurumun Hisarcık için proje üretmesini istiyoruz
02 Kas 2017 / Per 11:46
/ 29 Kez Okundu
| |

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var, daire müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda, ilçenin gelişmesi için daire müdürlerinden proje üretmelerini istedi

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var, daire müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda, ilçenin gelişmesi için daire müdürlerinden proje üretmelerini istedi.
AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var ve yönetim kurulu üyeleri daire müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Daire müdürlerinden Hisarcık için yapılabilecek ne varsa bu konularda her kurumun proje üretmelerini ve eksik olan ihtiyaçlarını yazılı olarak beyan etmelerini isteyen Ali Var, ”Türkiye’de yeni bir değişim yaşanıyor. Bunun meyvelerini vermek için de proje üretmemiz lazım. Bu bizim için çok önemli. Dairelerimizde proje işiyle bir arkadaş görevlendirelim. Daha sonra tekrar toplanıp bu projeleri değerlendirelim. Hisarcık küçük, ama şirin bir ilçemiz. İlçemizi büyütmek ve yaşam koşullarını daha iyi bir duruma getirebilmemiz için hep beraber çalışacağız” dedi.(MA-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.