Başkan Alıcık, şehit Astsubay için taziye mesajı yayınladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Alıcık, şehit Astsubay için taziye mesajı yayınladı
02 Mar 2018 / Cum 11:05
/ 72 Kez Okundu
| |

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Afrin’de şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek için taziye mesajı yayınladı

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Afrin’de şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek için taziye mesajı yayınladı.
Başkan Alıcık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek için taziye mesajı yayınladı. Başkan Alıcık mesajında, “Vatanımız için, namus için, bayrak için aziz bedenlerini feda eden şehitlerimizden gelen haberle içimize ateş düştü. Şahadet mertebesine eren kahraman askerlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Tarihimizin bizlere verdiği cesaret ve güçle terörün üzerine daha kararlı bir şekilde gideceğimize olan inancımız asla zayıflamayacaktır.
Vatanımız için, namus için, bayrak için aziz bedenlerini feda eden şehitlerimizden gelen haberle içimize ateş düştü. Şahadet mertebesine eren kahraman askerlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Tarihimizin bizlere verdiği cesaret ve güçle terörün üzerine daha kararlı bir şekilde gideceğimize olan inancımız asla zayıflamayacaktır. Afrin’de şehit olan hemşerimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetini niyaz ediyor, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.