Başkan Asya, birim müdürleriyle durum değerlendirmesi yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Asya, birim müdürleriyle durum değerlendirmesi yaptı
12 Mar 2018 / Pzt 12:13
/ 25 Kez Okundu
| |

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, birim amirleriyle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yaptı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, birim amirleriyle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yaptı.
Belediye meclis salonunda 2018 yılı çalışma sezonuyla ilgili durum değerlendirmesi yapan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bu yıl yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Hazırlanan projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda talimatlar veren Asya, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin fırsata çevrilmesi gerektiğini kaydetti. Bu yılki kış mevsiminde kar yağışının olmamasının iş yükü konusunda kendilerine ciddi fayda sağladığını ifade eden Başkan Asya, "Bugüne kadar önemli projeler hayata geçirdik. Uygulanan projeler yeterli değil. Bu nedenle hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam etmeliyiz" dedi.
Görev süresince Muş’un köklü sorunlarına çözüm ürettiklerini ve 2018 yılının toparlanma yılı olacağını vurgulayan Başkan Asya, "Karla mücadele konusunda bu yıl geçmiş yıllara göre çok farklı bir yıl geçirdik. Bunun yanında bu yıl üst yapı ağırlıklı çalışmalar yapacağız ve kusursuz bir hizmet için tüm personellerle sahada olacak ve yapımı devam eden projeleri en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.
Birim amirlerinin görüş ve önerilerinin dinlendiği toplantı, birimlerin çalışma programlarının belirlenmesiyle sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.