Başkan Asya, zabıta personelleriyle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Asya, zabıta personelleriyle bir araya geldi
06 Şub 2018 / Sal 12:53
/ 39 Kez Okundu
| |

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Zabıta Müdürlüğünde görevli personellerle bir araya geldi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Zabıta Müdürlüğünde görevli personellerle bir araya geldi.
Muş’a hizmet yolunda stratejik plana uygun bir şekilde hareket eden Belediye Başkanı Feyat Asya, birim personelleri ile toplantılarını sürdürüyor. Her hafta birim amirleri ile bir araya gelerek plan ve programlar belirleyen Başkan Asya, belirli periyotlarda birim personelleri ile toplantı yapmayı ihmal etmiyor. Eksik ve aksaklıklar konusunda personelleri uyaran Başkan Asya, başarılı çalışmalarda da kendilerini tebrik ediyor.
Son olarak zabıta personelleri ile Sunay Mahallesi Şehit Polis Murat Yılmaz Bilgi Evinde buluşan Başkan Asya, çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunarak, bazı konularda uyarılarda bulundu. Zabıtaların kurumun aynası olduğunu söyleyen Başkan Asya, “Sizler; gezen, gören ve olası eksik aksaklıkları neticelendiren bir konumdasınız. Şehir merkezinde yaşanan herhangi bir sorunun ilk muhatabı sizlersiniz. Çözüm üretmek noktasında sizlere önemli görev düşüyor. Bu sorumluluk bilinci ile hareket ederek vatandaşlara huzur ortamı oluşturmalısınız” dedi.
Kentin düzeninin belediyeye emanet edildiğini anımsatan Başkan Asya, “Kanunların bize verdiği yetkilere göre halkımıza eşit mesafede hizmet vermeye çalışıyoruz. Dolayısıyla sizler de bu minvalde verimli bir şekilde çalışmak zorundasınız. Görevinizi ifa ederken adaletli olmayı ve herkesin hakkını korumayı kendinize düstur edinmelisiniz. Geçen yıl yoğun bir sezon geçirdik. Bu yıl söz konusu yoğunluğumuz biraz daha fazla olacak. Çünkü bu yılki çalışmalarımız sonuç odaklı olacak. Mevcut projelerimizin yanı sıra başlatacağımız çalışmaları tamamlamak üzere planlamalar yapıyoruz. Bu süreçte diğer birimlerimizde olduğu gibi sizlere de çok iş düşüyor. Özellikle kaldırım işgali ve inşaat çevrelerindeki işgallere taviz vermeyeceğiz. Aynı şekilde belirlenen yerler dışına hafriyat dökenlere fırsat vermeyeceğiz. En fazla mustarip olduğumuz konuların başında bunlar geliyor. Bu konudaki denetimlerimizi sıklaştıracağız. Bunun yanı sıra İstasyon Caddesi’nde uygulayacağımız projemizi bu yıl başlatıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli ted birleri alacağız. Araçların yönlendirilmesi ve projenin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gönül birliği yapacağız. Halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.
Başkan Asya, konuşmasının sonunda zabıtaların talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.