Başkan Atabay, muhtarlara söz verdiği bilgisayarları teslim etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Atabay, muhtarlara söz verdiği bilgisayarları teslim etti
29 Ara 2017 / Cum 13:51
/ 0 Kez Okundu
| |

Didim Belediye Başkanı A

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçe genelindeki muhtarlara kahvaltı verdi. Kahvaltıda Başkan Atabay, bilgisayar talebinde bulunan muhtarlara verdiği sözü tuttu.
İlçede bir kafede gerçekleşen kahvaltıya Başkan Atabay’a, Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu eşlik etti. Kahvaltının ardından muhtarlar sohbet eden Başkan Atabay 2017 yılında ilçe genelinde muhtarlarla yaptıkları çalışmaları anlattı. Ardında muhtarları dinleyen Başkan Atabay muhtarların taleplerini dinledi. Muhtarlar mahallelerindeki yol sorunlarını dile getirirken, park alanları ile Pazar yerleriyle ilgili taleplerini dile getirdi.
Yeni Mahalle, Yalıköy, Denizköy, Balat, Akyeniköy muhtarları yol sorunlarının nerdeyse kalmadığını ifade ederek Başkan Atabay’a teşekkür ederken, diğer muhtarlar ise 2018 yılında yeni yollarının yapılacaklarına inandıklarını ifade ettiler.
Başkan Atabay yaptığı konuşmada “Muhtarlarımızı ziyaret edip sorunları yerinden dinleyeceğiz. Mahalle bazında sorunlar çözülecek. Ağırlıklı olarak böyle çalışacağız. Muhtarlarında taleplerini bu şekilde çözmeye çalışacağız. Bilgisayar için daha önce söz vermiştik. Zaten Genel başkanında bu şekilde talimatı var; muhtarların eksik kalan ve isteklerini yerine getirmemizi istedi. Bize de muhtarlarımızın böyle talepleri vardı ve bizde bunu çözdük; kısım kısım sorunları çözeceğiz” dedi.
Kahvaltının sonunda Başkan Atabay muhtarlara masa üstü bilgisayarlarıteslim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.