Başkan Atilla çalışmaları inceledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Atilla çalışmaları inceledi
10 Eki 2017 / Sal 11:48
/ 7 Kez Okundu
| |

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Silvan ilçesine bağlı Tekel Mahallesi grup yolu ile Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı’ndaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetledi, Bismil İlçe Otogarı’nı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Silvan ilçesine bağlı Tekel Mahallesi grup yolu ile Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı’ndaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetledi, Bismil İlçe Otogarı’nı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları denetlemeye devam ediyor. Başkan Atilla, Silvan ilçesine bağlı Tekel Mahallesi grup yolundaki sıcak asfalt çalışmasını denetledi. Başkan Atilla, beraberinde Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik ile birlikte sıcak asfalt çalışmasını inceledi, birim amirlerinden bilgi aldı, işçilerle sohbet etti. Başkan Atilla, daha sonra Bismil’de İlçe Otogarı’nı ziyaret etti. Minibüs şoförleri ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Atilla, talepleri dinledi. Başkan Atilla, minibüsçülere ve vatandaşlara devam eden ilçe otogarının zamanında biteceğini müjdeledi. Başkan Atilla, akşam saatlerinde ise protokol yolu olarak bilinen Bağlar ilçesindeki Kamışlo Bulvarı’nda devam eden asfalt çalışmasını inceledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.