Başkan Atilla Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Atilla Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi
11 Oca 2018 / Per 12:26
/ 23 Kez Okundu
| |

Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Halkımız bizler için çok değerlidir” dedi

Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Halkımız bizler için çok değerlidir” dedi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sur ilçesinde vatandaşları ziyaret eden Başkan Atilla, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gazi Caddesi ve Cami Ke bir Mahallesi’nde vatandaşların görüşlerini ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla, vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnuniyetini sordu. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Başkan Atilla, "Şehrimizin her noktasına giderek vatandaşlarımızın değerli görüşlerini alıyoruz. Hemşehrilerimizi can kulağıyla dinlemek için şehrimizin her yerine sürekli gidiyoruz. Biz göreve geldiğimiz ilk günden şunu dedik ‘Şehrimizi, bu şehirde yaşayanlarla yönetiyoruz.’ Halkımız bizler için çok değerlidir" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.