Başkan Atilla’dan sağlıkçıların bayramını kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Atilla’dan sağlıkçıların bayramını kutladı
14 Mar 2018 / Çar 13:29
/ 45 Kez Okundu
| |

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, "Bireylerin daha kaliteli ve huzurlu bir yaşam sürdürmesini amaçlayan tıp bilimi, her geçen gün gelişme göstererek sürekli bir ilerleme halindedir. Ayrıca ülkelerin refah seviyesini belirlemesi adına da önemli bir göstergedir. Bunun gerçekleşmesi sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek her şartta büyük bir emek ve özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarımız, insanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için her türlü gayreti göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz demeden onurlu ve kutsal bir görevi büyük özveriyle yerine getirmeye çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.