Başkan Bahçeci: "Kırşehir’i modern bir şehir yapacağız"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bahçeci:
19 Mar 2018 / Pzt 17:51
/ 37 Kez Okundu
| |

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı STK bilgilendirme toplantılarında Kırşehir’i yapılan yatırımlarla Türkiye’de bahsedilen bir şehir haline getireceklerini söyledi

Kır şehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı STK bilgilendirme toplantılarında Kır şehir’i yapılan yatırımlarla Türkiye’de bahsedilen bir şehir haline getireceklerini söyledi.
Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen STK Bilgilendirme Toplantılarında konuşan Başkan Bahçeci yatırımlara dair bilgi verdi. Kır şehir’i daha modern bir kent haline getireceklerini dile getiren Başkan Bahçesi, “Kır şehir’i Türkiye bahsedilen bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" diyen Belediye Başkanı Bahçeci, "Kır şehir, en güzel, en hızlı gelişen şehir olarak görünüyor. Bunu hep beraber yaptık. Kır şehir halkı bize destek vermemiş, bizlerin yanında durmamış olsaydı, bu işlerin altından kalkmamız mümkün değildi. Kır şehir ’de göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız her yatırımı çeşitli sivil toplum örgütleri ve kamu yararına çalışan dernek, vakıf, kamu kurum ve siyasi parti temsilcilerine tek tek anlatıyoruz. Hemşerilerimizin daha rahat, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışmalar yapmaktayız. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hep beraber bu şehre hizmet etmek için çalışıyoruz. Kır şehir’in öncelikli sorunlarından başlayarak tüm ihtiyaçlarını tek tek gideriyoruz. Yaptığımız yatırımlarla Kır şehir’imiz daha iyi daha güzel hale geldi. Amacımız bu şehri modern, yaşanabilir ve adından söz ettirilen bir şehir haline getirmek. Kır şehir Belediyesi şehirde yenileme ve değişim çalışmaları kapsamında projelerini sürdürüyor. Şehrin dört bir yanında ara vermeden süren çalışmalar, vatandaşların takdirini kazanıyor.
Bir yandan Kır şehir’in kaderini değiştirecek projeler tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan ise kentin ana problemleri belediye eliyle yok ediliyor. Bu konuda sağlanan en büyük başarılardan birisi de kent içi alt yapı çalışmaları olarak ön plana çıkıyor.
Kır şehir Belediyesi olarak; hemşerilerimizle, yönetim kadromuzla, personellerimizle birlikte daha yaşanabilir, daha modern, marka bir kent için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada bizlere güvenen ve destek olan halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. “Halka hizmet, Hakk’a hizmet” anlayışı ile çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz. İlimizin artık her yönüyle değişmesi ve kabuğunu kırması için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu noktada bütün imkânlarımızı seferber etmekteyiz. Yenilediğimiz ekipman ve iş makinelerimizle 24 saat esasını hedef alarak yaptığımız çalışmalarla imkansız denileni başardık.
Süreci ise titizlikle takip ettik. Öncelikle büyük projelerimize ve kentimizin sıkıntılarına çözüm bulacak dokunuşlarla başladık. En büyük sorunların başında ise yollar geliyordu. Bu konuda radikal kararlar aldık. konsept caddeler ve modern yollar hedefiyle neredeyse kenti sil baştan değiştiriyoruz. Ekip ruhu, ortak akıl ve fedakâr çalışma prensibiyle başarılı olduk” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.