Başkan Bakıcı dikiş kursu kursiyerlerini ve ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı dikiş kursu kursiyerlerini ve ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti
23 Mar 2018 / Cum 18:07
/ 107 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulunu ziyaret ederek dikiş kursu kursiyerlerini ve ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulunu ziyaret ederek dikiş kursu kursiyerlerini ve ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberinde eşi Emine Bakıcı ile birlikte Arif Nihat Asya Ortaokulunda eğitim gören Halk Eğitim Merkezi dikiş kursu kursiyerlerini ziyaret etti. Dikiş kursu kursiyerleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Bakıcı, belediye faaliyetleri, yapılan ve yapılacak projeler hakkında genel bilgiler verdi. Kursiyerlerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Bakıcı, samimi sohbetleri için hanımlara teşekkür ederek dikiş kursundan ayrıldı.
Başkan Bakıcı programının devamında Arif Nihat Asya Anaokulunun minik öğrencilerini ziyaret etti. Minik yüreklerle hoş sohbetler gerçekleştiren Başkan Bakıcı, çocukları çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. Miniklerin ziyaretinin ardından okul bahçesinde belediye tarafından yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulan sentetik çim yüzeyli futbol sahasında oynayan çocukları bir süre izleyen Başkan Bakıcı, miniklere eşlik ederek, “Çocukluğumuzda toprağın üzerine iki büyük taş koyar, onlardan kale yapar, dokuz adım ilerden de penaltı atardık. Şimdi devir değişti, bir zamanların lüksü halı sahaları, artık okullarımızda da var” dedi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı son olarak Yeni TOKİ C-3 apartmanı sakinleri ile bir araya geldi. Apartman sakinlerinin da veti üzerine ziyarete gelen Başkan Bakıcı hanımlarla bir süre sohbet etti. Hanımlar Başkan Bakıcı’dan projeleri hakkında bilgi alarak kendisine Bozüyük’e kazandırdığı yatırımlar için ve kendilerini kırmayıp ziyaretlerine geldiği için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Başkan Bakıcı burada da çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirmeyi ihmal etmedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.