Başkan Bakıcı din görevlileri ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı din görevlileri ile bir araya geldi
15 Mar 2018 / Per 15:42
/ 47 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde görev yapan din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde görev yapan din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ileri ve Kur’an Kursu öğretic ileri ile bir araya geldi.
Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı Massa Kafe’de düzenlenen yemek programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yanı sıra İlçe Müftüsü Selami Bağcı, din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ileri ve Kur’an Kursu öğretic ileri katıldı. Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan programda Başkan Bakıcı din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ilerinin istek ve taleplerini dinledi. Burada din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ilerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne Bozüyük’te hayata geçirdiği yatırımlar nedeni ile teşekkür ederek “Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün ilçemize yaptığı yatırımlardan olan Tekke Mahalle Cami’mizin restorasyonu tamamlandı. Yine aynı şekilde tarihi bir öneme sahip olan Soğukpınar Cami’sinin yapımı ise hızla devam ediyor. İlçemizin merkezinde yer alan Hal Cami’nin yapımına da başlandı. Tabi burada Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün yatırımlarının Bozüyük’e yönlendirilmesinde Milletvekilimiz Halil Eldemir’in de büyük çabaları var. Bu konuda Milletvekilimiz Halil Eldemir’e de teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Programa katılan herkese katılımları nedeni ile teşekkür eden Başkan Bakıcı “Bu gün sizlerle gönül sofrasında buluştuk. Bizler her zaman sizlerle iç içe ve sizlerin istekleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Birliğimiz daim olsun” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.