Başkan Bakıcı ev ziyaretlerini sürdürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı ev ziyaretlerini sürdürüyor
05 Oca 2018 / Cum 11:54
/ 55 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Mahalle Başkanı Kısmet Kolibar Sağlam’ın organizasyonu ile 7 ev ziyaretinde bulundu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Mahalle Başkanı Kısmet Kolibar Sağlam’ın organizasyonu ile 7 ev ziyaretinde bulundu.
Ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Bakıcı, bir ihtiyaçları ya da sıkıntıları olup olmadığını vatandaşlara sorarak isteklerini dinliyor. Ziyaret ettiği evlerde aileden biri gibi karşılanan Başkan Bakıcı, vatandaşların yoğun s evgi ve ilgisi ile karşılanıyor. Ev ziyaretlerinde Başkan Bakıcı’ya eşi Emine Bakıcı’da eşlik ediyor. İlk olarak Yeni Mahalle Cerrahlar Sokak’ta Gülhan ve İsmail Şimşek’i ziyaret eden Başkan Bakıcı ardından Yeni Mahalle Ulu Camii Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek Kur’an öğrenmeye gelen hanımları ziyaret etti. Burada “Rabbim kendini Kur’an öğrenmeye gelen kardeşlerimizin yardımcısı olsun” diyen Başkan Bakıcı ardından yakın zamanda kayınvalidesini kaybeden Aynur Hoşoğlu’nu ziyaret ederek taziyelerini iletti. Başkan Bakıcı’ya buradaki ziyaretinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar’da eşlik etti. Daha sonra bir taziye ziyaretinde daha bulunan Başkan Bakıcı 4 ay önce eşini kaybeden Selma Özçoban’ı ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Başkan Bakıcı programının d evamında Umre’ye gideceği sırada ufak bir kaza geçirerek kendi gidemeyen ve kutsal topraklara eşini gönderen Hüseyin ve Hatice Ellez çiftini ziyaret etti. Başkan Bakıcı burada Hüseyin Ellez’e acil şifalar dilerken Hatice Ellez’e de “Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin. Gitmeyenlere de tez vakitte gitmeyi nasip etsin inşallah” dedi. 3 ay önce eşini kaybeden yatalak bir hastayı ziyaret eden Başkan Bakıcı baş sağlığı dileyerek, Allah’tan şifalar diledi. Programda son olarak bir aile ziyaretinde daha bulunan Başkan Bakıcı burada da ev sahipleri ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Bakıcı gün boyu gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları s evindirmeyi de ihmal etmedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.