Başkan Bakıcı Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya geldi
27 Eyl 2017 / Çar 16:29
/ 10 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmalarında Bozüyüklülerle bir araya geliyor

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmalarında Bozüyüklülerle bir araya geliyor.
Bakıcı, vatandaşları kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Halk Gününde Başkan Bakıcı ile yüz yüze görüşme imkânı bulan Bozüyüklüler, belediyeden talep, şikâyet, öneri ve beklentilerini, her türlü sıkıntılarını anlatırken bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalara teşekkür etmek için halk gününe katılıyor. Kendisine iletilen sorunları bir yandan not eden Başkan Bakıcı, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için görüşme esnasında hazır bulunan ilgili Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin’e ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Halk Günü toplantılarının çok faydalı geçtiğini belirten Başkan Bakıcı, “ Halkımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin, karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet ve proje üretiyoruz. Halkımızla iç içe olmanın, olanların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz Bozüyük’ün bugünü ve yarınları için buradayız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.