Başkan Bakıcı personel ile kahvaltı programında buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı personel ile kahvaltı programında buluştu
27 Şub 2018 / Sal 10:33
/ 32 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Su Kanalizasyon Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Mezbaha Müdürlüğü personeli ile kahvaltı programında buluştu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Su Kanalizasyon Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Mezbaha Müdürlüğü personeli ile kahvaltı programında buluştu.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yeni haftaya personeli ile bir araya gelerek başladı. Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde gerçekleştir ilen kahvaltı programında Su Kanalizasyon Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Mezbaha Müdürlüğü personeli ile kahvaltı ederek sohbet etti. Belediye faaliyetleri, müdürlüklerin çalışma programı ve iş akışları hakkında yapılan sohbette Başkan Bakıcı personeline kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveri ile çalışarak Bozüyük’e en iyi şekilde hizmet eden personeline gayretleri için teşekkür eden Başkan Bakıcı “Bozüyük Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir a ileyiz. Amacımız Bozüyük’e hizmet etmek. Güçlü gelecek güçlü Bozüyük için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.