Başkan Bakıcı vatandaşların derdine derman oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı vatandaşların derdine derman oluyor
25 Eki 2017 / Çar 16:14
/ 64 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmalarında Bozüyüklülerle bir araya gelerek vatandaşların dertlerine derman oluyor

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmalarında Bozüyüklülerle bir araya gelerek vatandaşların dertlerine derman oluyor.
Her fırsatta ve her platformda Bozüyüklüler ile bir araya gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her hafta çarşamba günleri düzenlediği ‘Halk Günü’ uygulamasına da kesintisiz olarak devam ediyor, vatandaşları kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor, dertlerine derman oluyor. Kendisine iletilen sorunlar ile birebir olarak yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için görüşme esnasında hazır bulunan ilgili Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin’e ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Halk Günü uygulamasının çok faydalı geçtiğini, vatandaşların bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirdiklerini belirten Başkan Bakıcı “Vatandaşlarımızla iç içe olmanın, varsa sorunlarını çözmenin, dertlerine derman olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Bizler daha güçlü bir Bozüyük için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Vatandaşlar halk gününde Başkan Bakıcı ile yüz yüze görüşme imkânı bulduklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bakıcı’ya gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.