Başkan Büyükkılıç Demirciler Sitesi’nde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Büyükkılıç Demirciler Sitesi’nde
02 Mar 2018 / Cum 16:31
/ 63 Kez Okundu
| |

Melikgazi Belediye Başkanı Dr

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cuma namazı sonrası Demirciler sitesi esnafı ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Esnaf gezisine Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Esnaf Sanatkarlar Kooperatifler Birliği Başkanı Mustafa Alan, meclis üyeleri ve daire müdürleri de iştirak etti. Esnaflar tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf dostu bir belediye olarak, yeni yapılan sitelerin yanında mevcut esnaf sitelerinin dış cephe bakım onarım, çevre düzenlemesi, asfalt ve alt yapı çalışmaları ile şartlarının daha da iyileştirilerek, hem ticaret yapan esnafların hem de buralardan alış veriş yapan vatandaşların daha nezih ortamlarda işlerini yapmalarına imkan sağladıklarını kaydetti. 562 bini aşkın nüfusu ili Kayseri’nin yarısına hizmet ettiklerine hatırlatan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi, Mimarsinan Organize, Serbest Bölge, Demirciler ve Ağaç işleri Sitesi, İnşaat Malzemecileri sitesi ile Çelik Eşyacılar sitesi gibi birçok site yanında Modern Kapalı Pazar yerleri ile yüzlerce esnafına da standardı yüksek hizmet sunduklarını söyledi.
Bütün bu hizmetleri yapma fırsatını veren hemşehrilerine de minnet duyduğunu ve teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir, daha modern bir Melikgazi için el ele vererek çalışacaklarını sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.