Başkan Büyükkılıç ve ekibi Nakliyeciler Sitesi esnafı ile birlikte

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Büyükkılıç ve ekibi Nakliyeciler Sitesi esnafı ile birlikte
09 Mar 2018 / Cum 16:59
/ 59 Kez Okundu
| |

Anbar Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası Nakliyeciler Sitesi esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr

Anbar Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası iler" href="/tag/nakliyec iler/">Nakliyec iler Sitesi esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi’nin son yıllarda şekillendiğini, imarlaştığını ve modern binalar oluştuğunu, bu açıdan şehrin prestij mahalleleri arasında yer almaya aday olduğunu söyledi.
Anbar Mahalle gezisine, Büyük Şehir Belediyesi Başkan vekili Halil Büyüknalbant,KESOB Başkanı Ahmet övüç, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri iştirak etti.
Esnafın memnuniyeti önemli
Anbar Mahallesi’nde bu yıl gerçekleştir ilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfusta artış olduğunu, çünkü çok katlı binaların yükseldiğini, bu bölgenin artık kentsel dönüşüm kapsamında olduğunu söyledi.
Mahallenin kuzey bölümündeki esnaf siteleri
ekonomiye katkı sağlıyor...
İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımların gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi hizmetleri her yerde ilkesi ile çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bugün Anbar Mahallesi iler" href="/tag/nakliyec iler/">Nakliyec iler Sitesi esnafı ile beraberiz. İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Anbar Mahallesi’nin güney bölümünde kentsel dönüşüm projesi kapsamında çok katlı binalar yükselmektedir. Semt pazaryeri inşa edilmiştir. Parkları, spor alanları ile bu semt hem fiziki hem de sosyal yaşam olarak değişmekte ve gelişmektedir. iler" href="/tag/nakliyec iler/">Nakliyec iler Sitesindeki sosyal tesis binamızı İl Emniyet müdürlüğünün daha etkin ve seri hizmet verebilmesi için tahsis ettik. Mahallenin kuzey bölümünde yer alan küçük ölçekli atölyeler, nakliyec iler sitesi, traktörcüler sitesi, kamyoncular sitesi gibi ticari ağırlıklı bir yer olup Kayseri ekonomisine katkı sağlamaktadır. ” dedi.
Anbar Mahallesi gelişiyor ve değişiyor
Mahallede bulunan traktörcüler esnafı ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, iler" href="/tag/nakliyec iler/">Nakliyec iler Sitesi esnafına sütlü tatlısı ve lokum ikramında bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.