Başkan Çağırıcı: "2019’da Belediyemizde 18 yaşında meclis üyesi görmek istiyoruz"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Şub 2018 / Per 15:20
/ 52 Kez Okundu
| |

Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Öğrenci Buluşmaları” programında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı öğrencilere müjdeli bir haber verdi

Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Öğrenci Buluşmaları” programında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Gençlere güvenilmesi gerektiğini söyleyen Çağırıcı, “ 18 yaşında seçilme hakkına sahip olacaksınız. İnşallah 2019’da Bağcılar Belediye meclisimize öğrencilerimizin de temsil edildiği ve meclis üyesi olarak seçildiği bir meclisi hep birlikte göreceğiz” dedi.
Bağcılar’da her ay geleneksel olarak gerçekleştirilen “Öğrenci Buluşmaları" nın bu ay ki adresi Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi oldu. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, lise son sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

“İnşallah gelecek sizlerle çok daha güzel gelecek”
Samimi bir ortamda geçen programda Çağırıcı, gençlere Türkiye gündemi ve gençliğin görevleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çağırıcı konuşmasının sonunda ise özellikle siyaset düşünen öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Geleceğin gençlerle daha güzel olacağını belirten Çağırıcı, “Sizler seneye birer üniversite öğrencisi olacaksınız. Kendinizi her alanda geliştirin. 18 yaşınıza girdiğinizde seçilme hakkınız olacak. İnşallah 2019 seçimlerinde milletvekili adayı, belediye başkanı adayı veya meclis üyesi adayı olma hakkına sahip olacaksınız. Bu ülkede bunlar gerçekleşecek. Allah nasip ederse ilk hedefimiz bunu Bağcılar’da gerçekleştirmek. İnşallah 2019’da Bağcılar Belediye meclisimize öğrencilerimizin de temsil edildiği ve meclis üyesi olarak seçildiği bir meclisi hep birlikte göreceğiz. Biz gençliğimize güvenmek zorundayız. Biz 21 yaşında İstanbul’u fethetmiş Fatih Sultan Mehmed’in nesliyiz. İnşallah gelecek sizlerle çok daha güzel gelecek” dedi.
Mustafa Yılmaz ise öğrencileri selamladıktan sonra görüş ve düşünceleri için mikrofonu onlara verdi. Öğrenciler de okul hayatlarında yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları müdürle paylaştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.