Başkan Cavit Erdoğan: 2018 Pazarlar için yatırım yılı olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Cavit Erdoğan: 2018 Pazarlar için yatırım yılı olacak
29 Ara 2017 / Cum 12:27
/ 70 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, 2018’in Pazarlar için daha büyük ve etkin projelerin hayata geçirileceği bir yıl olacağını ifade etti

Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, 2018’in Pazarlar için daha büyük ve etkin projelerin hayata geçirileceği bir yıl olacağını ifade etti.
Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Erdoğan, "İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan içme suyu hattını tamamlayacağız. 2018 yılı Pazarlar’ın yatırım yılı olacaktır. Bununla beraber Kentsen Dönüşüm Projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı hızlandıracağız. GES(Güneş Enerjisi Projesi) projemizi inşaatını tamamlayıp ve kullanımını sağlayacağız. 2018 yılının, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Yeni yılda huzurlu bir dünya, huzurlu bir ülke, huzurlu bir Pazarlar istiyoruz. Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getirdiği; yeni yılında ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ediyorum" dedi. (MB-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.