Başkan Çetin "en başarılı belediye başkanı" seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Çetin
26 Mar 2018 / Pzt 11:10
/ 95 Kez Okundu
| |

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gezi Araştırma Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gezi Araştırma Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.
Gezici Araştırma Şirketinin 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında, TÜİK örneklemlerini dikkate alarak, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği anket, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi hizmetlerini değerlendirmek, vatandaş memnuniyetini tespit etmek amacıyla büyükşehirde ve ilçelerinde farklı sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre, tesadüfi yöntemle seçilen 8 bin 762 kişiyle yüz yüze gerçekleştirildi.
Anket sonuçlarına göre, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 64,4 başarı oranıyla, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.
Soner Çetin, Türkiye genelinde, 4 yılda gerçekleştirilen anketlerin, ilkinde 4’üncü, ikincisinde 2’nci, son 4 ankette ise birinci seçildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.