Başkan Demir: “Sorunları tek tek çözüyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Demir: “Sorunları tek tek çözüyoruz”
15 Eki 2023 / Paz 16:31
/ 18 Kez Okundu
| |

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelince alt ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Samsunlular her şeyin en güzeline layık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlı ve titiz bir şekilde sürdürüyoruz, sorunları tek tek çözüyoruz” dedi.

Samsun’da başlatılan yol hamleleri ile ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarının çehresi değişiyor. 17 ilçenin tamamında devam eden yol çalışmaları sonrasında vatandaşların yıllar süren ulaşım çilesi de sona eriyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Alaçam ilçesindeki Kalıkdemirci, Yoğunpelit, Karaçukur mahalleleri bağlantı yolunda, toplam 16 bin 400 metre uzunluğunda sathi kaplama çalışması yaptı. Çalışmaların bitmesiyle birlikte Killik, Aşağıkoçlu, Demircideresi, Yoğunpelit, Kalıkdemirci ve Kalukkaraçukur mahalleri direkt olarak Kızlan yoluna bağlandı.
‘Şehir merkezi ve kırsalda eşit hizmet’ ilkesiyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunlular her şeyin en güzeline layık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlı ve titiz bir şekilde sürdürüyoruz. Sorunları tek tek çözüyoruz. Her zaman ‘Önce insan’ diyoruz. Hemşehrilerimin her derdi bizim derdimizdir. Sorunları çözmek talep ve ihtiyaçlara cevap verebilmek, Samsun’umuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gece gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Alaçamlı hemşehrilerimiz yeni yollarını güle güle kullansınlar” şeklinde konuştu.
Yapılan yol çalışmasıyla ilgili bilgi veren Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Alaçam Şefi Berkay Örs, "Geçtiğimiz yıl bu yolun genişletme çalışmalarını yaptık. Yağmur suyu hatlarını tamamladık. Bu yılda birinci kat sathi kaplamasını tamamladık. İlçemizin güzide insanlarının hizmetine sunmuş olduk. Bu çalışmayı vatandaşlarımız Alaçam’ın merkezine inmeden Kızlan’a çıkabilsin diye alternatif olarak yaptık. Konforlu bir şekilde de ulaşıma açtık” ifadelerine yer verdi.
Yıllardır bekledikleri yol hasretini Büyükşehir Belediyesi’nin sonlandırdığını söyleyen Demircideresi Mahallesi Muhtarı Ramazan Özay ve Karaçukur Mahallesi Muhtarı Erol Tongal, çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.