Başkan Demircan: "Afrin Operasyonu’nun amacı terör saldırılarını engellemek"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Demircan:
03 Şub 2018 / Cmt 11:58
/ 55 Kez Okundu
| |

Aksekililer ile Beyoğlu’nda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok

Aksekililer ile Beyoğlu’nda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bugün ordumuzun Afrin’de yapmaya çalıştığı temizliğin amacı gelecekte yurdumuzun içerisinde ortaya çıkması muhtemel terör saldırılarını ve bölücü faaliyetleri engellemek" dedi.
Aksekililer, Beyoğlu’nda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Antalya Akseki Günyaka Derneği tarafından gerçekleştirilen geceye; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dernek başkanları ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Semazen gösterisiyle başlayan gecede yöresel sanatçılar seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı. Gecede Başkan Demircan’a derneklere verdiği destekten dolayı hediye takdim edildi.

"Memleketimizin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var"
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, gecede yaptığı konuşmasında, derneklerin yaptığı organizasyonların çok kıymetli olduğunu belirterek, "Memleketimizin her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Çünkü bulunduğumuz coğrafya dünyanın o kadar çok kıymetli bir coğrafyası ki, bin yıldır buraya sahip olmak isteyenler fitneyle, saldırılarıyla bu memleketi ya yıkmaya çalışmışlardır ya da içerimize soktukları hainlerle aramızı bozmaya çalışmışlardır. Bunların hepsini gördük yaladık. En son 15 Temmuz da yaşadık. O akşam bütün millet, bütün Anadolu insanı sokağa nasıl çıkılması gerektiğini bildi ve gerekli cevabı da bütün dünyaya verdi" dedi.

"Afrin Operasyonu’nun hedefi olası terör saldırılarını engellemek"
Mehmetçiğin Afrin’de gerçekleştirdiği operasyona da değinen Başkan Demircan, "Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bilindiği gibi bir dönem yoğun terör mücadelesi verdik. Terör hudutlarımızdan geliyordu. Ne zaman ki Türk ordusu sınırlarımızda operasyonlar yapmaya başladı, yurt içindeki terör olayları azaldı. Bugün ordumuzun Afrin’de yapmaya çalıştığı temizliğin amacı gelecekte yurdumuzun içerisinde ortaya çıkması muhtemel terör saldırılarını ve bölücü faaliyetleri engellemek. Sonuçta bu vatan bizim, bu memleket bizim. Bu memlekette en çok ihtiyacımız olan şey birliktir, beraberliktir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.