Başkan Demircan’dan öğrencilere doğum günü sürprizi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Demircan’dan öğrencilere doğum günü sürprizi
29 Ara 2017 / Cum 09:14
/ 19 Kez Okundu
| |

Fındıklı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya geldi

Fındıklı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Okul ziyaretinde öğrencilere bir de küçük sürpriz yapan Başkan Demircan, doğum günü olan öğrenciler için pasta keserek yeni yaşlarını kutladı.
Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Okulda Buluşalım” projesi kapsamında ilçede bulunan okulların problemleri yerinde çözüme kavuşturuluyor. 13 yıldır devam eden proje kapsamında son olarak Fındıklı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. İlk olarak öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinleyen Demircan daha sonra Başkan Demircan daha sonra öğretmen, okul aile birliği üyeleri, mahalle muhtarları, mahallelerden sorumlu meclis üyeleri ve veliler ile de bir araya gelerek okulun eksikleriyle ilgili talep ve önerileri dinledi.

Başkandan öğrencilere doğum günü sürprizi
Okul ziyaretinde öğrencilere bir de küçük sürpriz yapan Başkan Demircan, doğum günü olan bir grup öğrenci için doğum günü pastası keserek yeni yaşlarını kutladı. Bu sürprizi doğum günü karşısında duygulanan öğrenciler, Başkan Demircan’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildiler. Sevinçleri gözlerinden okunan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

“Okullarımızın yanı sıra öğrencilerimizin ihtiyaçlarını da karşılıyoruz”
Okul ziyaretlerine çok önem verdiklerini belirten Başkan Demircan, “Okullarımızı ziyaret ederek eksiklerini gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tabi okullarımızın ihtiyaçlarının yanı sıra öğrencilerimizin ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Onun için öğrencilerimizin katılabilecekleri birçok sosyal ve kültürel aktivite düzenliyoruz. Çünkü öğrencilerimizin çevresini, tarihini ve kültürünü tanımış olarak mezun olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.