Başkan Deniz Eğitim Bir-Sen’in büyüdüğünü söyledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Deniz Eğitim Bir-Sen’in büyüdüğünü söyledi
22 Mar 2018 / Per 16:56
/ 68 Kez Okundu
| |

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, son 3 sene içerisinde Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesinin yüzde 50 büyüdüğünü belirtti

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, son 3 sene içerisinde Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesinin yüzde 50 büyüdüğünü belirtti.
Haftalık olağan işyeri temsilcileri toplantısında konuşan Başkan Ali Deniz, sürdürülen projeler ve çalışmalara değinerek, “İlimizde her üç eğitim çalışanından ikisinin tercihi ve teveccühüne mazhar olduk. Üye sayımızı 3 yılda yüzde 50 artırarak 4 bin 294’ten 6 bin 211’e yükselttik” dedi.
Sendikal mücadelede üyelerin hukuki süreçlerini yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Deniz, “Hak arama sendikacılığı kapsamında şube sendika binamızda Hukuk Bürosu kurarak, bu güne kadar yaklaşık bin 200 üyemize, hukuki danışmalık hizmeti sunduk, açılan 97 idari davanın 61’ini kazandık ve 22’sinin hukuki süreci devam etmektedir.
Panel, konferans ve medeniyet sohbetleri kapsamında toplam 38 akademik eğitim programı düzenledik. Mücadelemizin niteliğini arttırmaya yönelik olarak 3 ayrı işyeri temsilcileri teşkilatiçi eğitim programı gerçekleştirdik. Okul, kurum ve işyeri ziyaretleri kapsamında bin 200’ün üzerinde ziyarette bulunduk.
Ayrıca, müdür, müdür yardımcısı, şef, memur, hizmetli ve teknisyen arkadaşlarımız için, 4 farklı görevde yükselme kursu açarak 400’ü aşkın üyemize kurs verdik. Bu sınavlara yönelik deneme sınavları yaptık” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.