Başkan Dursun Ay “En büyük fedakarlığın adı kadındır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Dursun Ay “En büyük fedakarlığın adı kadındır”
07 Mar 2018 / Çar 12:16
/ 41 Kez Okundu
| |

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “fedakarlığın ve mücadelenin en güzel örneği kadınlarımızdır” dedi

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay 8 Mart Dünya K adınlar Günü dolayısıyla yayıml adığı mesajında “ fedakarlığın ve mücadelenin en güzel örneği k adınlarımızdır” dedi.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay yayıml adığı mesajla tüm k adınların 8 Mart Dünya K adınlar Gününü kutl adı. Başkan Dursun Ay özellikle Türk k adının gücü ve dirayetinden söz ederek, “Hem anne, hem kız kardeş, hem de çocuğumuz olan k adınlarımız bizim en kıymetli varlığımızdır. Hadis-i Şerif’’te de ifade edildiği gibi k adınlar hepimizin emaneti, kıymetlilerimizdir. Ülkemizde son zamanlarda artan k adına şiddet olaylarına karşı bir araya gelerek k adınlarımızın hak ettiği değere ve yaşam şartlarına kavuşması için elimizden geleni yapmak zorundayız. Türkiye’de k adınların istihdam ile girişimcilik konularında gösterdiği gayret ve çaba büyük bir ivme kazanmıştır. Bu tablo karşısında gurur duyuyoruz. Hükümetimiz tarafından başlatılan k adına yönelik sosyal politikalar ve projelerin yansıması olarak evliliklerin ve ailelerin dağılmaması toplumsal yapımızın bozulmaması adına biz de Düzce Belediyesi olarak çeşitli çalışmalara imza attık. Bünyemizde kurduğumuz Aile Danışma Merkezi sayesinde başta k adınlarımız olmak üzere aile bireyleri ile aile bütünlüğünün sağlanması amacıyla her vatandaşımıza kapımızı açıyor, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Boşanma ve geçimsizlik sorunlarını ortadan kaldırmak için bizler de elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu vesile ile her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya K adınlar Günü dolayısıyla bütün k adınlarımızı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.