Başkan Ercan belediye çalışanlarıyla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 Şub 2018 / Çar 12:49
/ 57 Kez Okundu
| |

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Belediye, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan işçilerle bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Belediye, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan işçilerle bir araya geldi.
Göreve geldiği ilk andan itibaren “Daha güzel bir Sincan” için vatandaş, esnaf ve STK’larla istişarelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu defa belediye çalışanları ile bir araya geldi. Sincan Kültür Evi’nde düzenlenen programa Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan yüzlerce işçi katıldı. Çalışanların elini tek tek sıkıp görüşen Başkan Ercan, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda Başkan Ercan soruları da yanıtladı. Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Başkan Ercan, “Bizler hep beraber daha güzel daha temiz bir Sincan için çalışacağız. Vatandaşlarımızın taleplerini hep beraber yanıtlayacağız. Başarı ekip işidir. Bizler en alt kademeden en üst kademeye kadar tüm çalışanlarımızın emeğini görüyoruz ve biliyoruz. Herkes ilçemize hizmet etmek için çabalıyor ve ter döküyor. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.