Başkan Ercan sanayicilerle el ele

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Ercan sanayicilerle el ele
06 Mar 2018 / Sal 10:53
/ 45 Kez Okundu
| |

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf gezilerine devam ediyor

Sincan B elediye Başkanı Murat Ercan esnaf gezilerine devam ediyor. Her fırsatta esnafın sesine kulak veren Başkan Ercan bu defa Sincan Sanayi esnafıyla bir araya g eldi. Sanayi esnafının yoğun ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Ercan "Toprak için su ne ise ekonomi ve g elişmişlik için de sanayi odur" ifad elerini kullandı.
Sosyal b elediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Ercan her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya g elmeye devam ediyor. Vatandaşın ne dediğini özenle takip eden Başkan Ercan gerek halk günleri gerekse esnaf gezileriyle talep ve önerileri yerinde dinliyor.
Başkan Ercan’ın bu seferki durağı Sincan sanayi sitesi oldu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ercan merak edilen soruları da yanıtladı.
Sanayi esnafının ekonominin b el kemiği olduğunu ifade eden Başkan Ercan "Sanayi bir toplumun g elişmesinde ilerlemesinde en önemli kıstastır. Toprak için su ne ise ekonomi ve g elişmişlik için de sanayi odur. Bu yüzden sizlerin talepleri bizler için değerlidir. İmkanlarımız ölçüsünde sizlerle bir araya g elmeye ve sorunları el ele çözmeye gayret ediyoruz. İlçemizin ve esnafımızın g elişmesi, büyümesi için birlik ve beraberlik çok önemli. Bu anlamda bizler her zaman esnafımızın yanında yer aldık, yer almaya da devam edeceğiz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.