Başkan Erdoğan köy ve mezralarda incelemelerde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Erdoğan köy ve mezralarda incelemelerde bulundu
15 Şub 2018 / Per 12:11
/ 53 Kez Okundu
| |

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Geldibuldu Köyü, Bahçe ve Tille Mezralarında devam eden yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Geldibuldu Köyü, Bahçe ve Tille Mezralarında devam eden yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta ilçesine bağlı Geldibuldu Köyü, Bahçe ve Tille Mezralarında devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, köylülerle bir süre sohbet etti. Halk ile sürekli iç içe olduklarını vurgulayan Başkan Erdoğan, “Vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini çalışıyoruz. Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Alt yapısı tamamlanan köylerimizde köy içerisinde bulunan yollarımızı kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın’a, millet vekillerimize, Adıyaman Valimiz Nurullah Naci Kalkancı’ya, ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını dile getiren Geldibuldu Köyü Muhtarı Arif Okay, "İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan bugün köyümüze gelerek hem köyle ilgili olan sorunlarımızı dinledi hem de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar bu hızla devam ederse kısa sürede tamamlanacak ve köy yollarımız oldukça güzel bir hale kavuşacak. Bizler Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan ile köyümüzde yapılan çalışmalara destek veren herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.