Başkan Ergün Kurtuluş Müzesinde incelemelerde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Ergün Kurtuluş Müzesinde incelemelerde bulundu
29 Şub 2024 / Per 17:50
/ 24 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milli Mücadele döneminde Manisa’da yaşanan olaylara tanıklık edilmesine imkan sağlayacak olan Manisa Kurtuluş Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

Yunan işgali öncesi, esnası ve sonrasında Manisa halkının yaşadıklarını yansıtacak olan Manisa Kurtuluş Müzesi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın geçmişine ışık tutacak olan Kurtuluş Müzesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün’e incelemeleri esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Şube Müdürleri ile teknik ekipler eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya’dan projeyle alakalı bilgiler alan Başkan Ergün, şantiye sahasında da incelemeler yaptı.

"Geçmişi unutturmamak adına çok önemli bir proje"
Kurtuluş Savaşı dönemindeki Manisa tarihinin günümüz ve gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanan müzede 1919 ve 1922 yılları arasındaki olayların belgelerinin yer alacağını aktaran Başkan Cengiz Ergün, "Kurtuluş Müzemiz gelecek nesillere geçmişi unutturmamak adına hazırladığımız çok önemli bir proje. Çalışmaları tamamladığımızda, Manisa’nın geçmişine ışık tutacak bir eser ortaya çıkacak" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.