Başkan Erkan, basın mensuplarıyla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Erkan, basın mensuplarıyla bir araya geldi
10 Oca 2018 / Çar 12:27
/ 46 Kez Okundu
| |

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Erkan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Erkan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
Gazetecileri, parti binasında ağırlayan İl Başkanı Erkan, gazetecilik mesleğinin zor ve çalışma koşullarının ağır olduğuna değinerek, “Şırnak’ta yerel ve ulusalda görev yapan bütün gazetecilerin yaptıkları zorlu görevlerinden dolayı kutlarım. Hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan büyük bir özveriyle her türlü ortam ve şartlarda görev yapan değerli basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Gerçekten birçok yerde ne kadar zor şartlarda çalıştıklarına şahitlik ettim” dedi.
Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Balık ise, bölgenin en ücra köşesinde çok zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalıştıklarını belirterek, kendilerini misafir eden AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Erkan ve parti yöneticilerine teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.