Başkan Gökçek, yolların animasyon videosunu Twitter’dan paylaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Gökçek, yolların animasyon videosunu Twitter’dan paylaştı
05 Eki 2017 / Per 17:23
/ 20 Kez Okundu
| |

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde Büyükşehir tarafından yapımı süren yolların animasyon görüntülerini Twitter hesabından paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde Büyükşehir tarafından yapımı süren yolların animasyon görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı yaklaşık 6,5 dakikalık videodaki; Şehir Hastanesi çevresinde yapımı süren ve ODTÜ’nün yanından geçen bulvar da dahil olmak üzere toplam 33 kilometrelik bulvarlar, Teknokent Kavşağı’nın da aralarında bulunduğu 29 köprülü kavşak ve 2 tünelin kuş bakışı görüntüleri, işin büyüklüğünü ortaya koyuyor.
ODTÜ yanından geçerek İncek Bulvarı’na bağlanacak olan yol başta olmak üzere, ODTÜ Teknokent önündeki 3 katlı köprülü kavşak ve hastane çevresindeki diğer yollarla ilgili çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesinin, bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak tüm projelerini bir arada toplayan görüntülerde, yapılacak işler de ayrıntılı bir biçimde yer alıyor.
Gökçek’in, "İşte başladığımız Bilkent Şehir Hastanesi çevre yolları animasyonu" mesajıyla paylaştığı yollarla ilgili genel bilgiler şöyle:
"Çalışmalar; Bilkent’te yapımı devam eden ve çok sayıda hastaneyi bünyesinde bulunduran 3 bin 700 yataklı Şehir Hastanesini kentin dört bir yanına bağlayacak ve 33 kilometre uzunluğunda bulvarlar, 29 köprülü kavşak, geçit ve 2 tünelden oluşan dev bir proje. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalara, projenin en büyük kavşağı olan ODTÜ Teknokent Kavşağı’ndan başladı. Kavşak, 3 katlı ve 2 köprü ile 2 alt geçitten oluşuyor. ODTÜ Rektörlüğü ile imzalanan protokol kapsamında, üniversite yanından İncek Bulvarı’na bağlanan dev bulvarın yapımına başlandı. Bulvar kapsamında kesilen ve nakledilen ağaçların yerlerine 4-5 kat fazlası, Rektörlüğün belirlediği yerlere Büyükşehir Belediyesi tarafından dikilecek."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.