Başkan Gümrükçüoğlu en sevilen belediye başkanı ödülünü aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Gümrükçüoğlu en sevilen belediye başkanı ödülünü aldı
04 Mar 2018 / Paz 12:49
/ 63 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen En Sevilen Belediye Başkanları yarışmasında Karadeniz Bölgesinin En Sevilen Belediye Başkanı seçilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ödülünü Turizm eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit’ten aldı

Belediye Başkanları Birliği tarafından düz enl en en En Sevil en Belediye Başkanları yarışmasında Karad eniz Bölgesinin En Sevil en Belediye Başkanı seçil en Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ödülünü Turizm eski Bakanı, AK Parti G enel Başkan Danışmanı Güldal Akşit’t en aldı.
Ödül tör eninde konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, “Oylarıyla bizleri bu ünvana layık gör en halkımıza şükranlarımı sunuyorum”dedi.
Belediye Başkanları Birliği 1.Gel eneksel Belediye Başkanları Ödülleri tör eni, Ankara’daki MEB Şura Salonunda yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı tör ende 61 belediye başkanı ödüle layık görüldü.
Karad eniz Bölgesi’nin en beğ enil en Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu oldu
Coğrafi bölgelerde en beğ enil en belediye başkanları kategorisinde Karad eniz Bölgesind en Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İç Anadolu Bölgesi’nd en Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akd eniz Bölgesi’nd en Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ege Bölgesi’nd en Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı C engiz Ergün, Marmara Bölgesi’nd en Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nd en Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Doğu Anadolu Bölgesi’nd en Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ödüle layık görüldü.
En Beğ enil en İl Belediye Başkanı’ ödüllerine Doğu Anadolu Bölgesi’nd en Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İç Anadolu Bölgesi’nd en Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Akd eniz Bölgesi’nd en Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ege Bölgesi’nd en Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Marmara Bölgesi’nd en Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Güneydoğu Bölgesi’nd en Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve Karad eniz Bölgesi’nd en Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş layık görüldü.
Türkiye’nin en beğ enil en belediye başkanı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy oldu
Türkiye’nin En Beğ enil en Belediye Başkanları’ ödüllerine layık görül en isimler ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Sarıkaya İlçe Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve Kuşu Belde Belediye Başkanı Türker Çağatay Halim oldu.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü
Jüri Özel ödüllerinde Bolu Belediye Başkanı ‘Yılın Su Projesi’ kapsamında ödüle layık görülürk en, ‘Atık Toplama ve Geri Dönüşüm Projesi’ kapsamında En İyi Belediye ödülünü Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy aldı. ‘En İyi Su Kanal Projesi’ ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ödüle layık görülürk en, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ‘Alzheimer Gündüz Bakımevi Projesi’ kapsamında ödül aldı. Keçiör en Belediye Başkanı Mustafa Ak ise ’Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi’ ile ödüle layık görül en isimler arasında yeri aldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.