Başkan Günaydın’dan, bayrak kampanyası teşekkürü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Günaydın’dan, bayrak kampanyası teşekkürü
23 Oca 2018 / Sal 18:13
/ 55 Kez Okundu
| |

Isparta’da geçen hafta sonunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından başlatılan “Afrin Operasyonu için Sonsuz Türk Bayrağı Kampanyası” kapsamında şehirde bayrak asma seferberliği başlatıldı

Isparta’da geçen hafta sonunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından başlatılan “Afrin Operasyonu için Sonsuz Türk Bayrağı Kampanyası” kapsamında şehirde bayrak asma seferberliği başlatıldı.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başlattığı “Afrin Operasyonu için Sonsuz Türk Bayrağı Kampanyası”na esnaf ve vatandaşlar destek veriyor. Esnafların işyerlerine, vatandaşların ise evlerinin balkonlarına astıkları Türk Bayrağı ile Türk Askeri için büyük moral sağlıyor. Günaydın, başlattıkları Sonsuz Türk Bayrağı Kampanyasına katılan hemşehrilerine teşekkür ederek, vatandaşların Türk Bayraklarını belediyeden temin edebileceklerini söyledi.
TSK, Mehmetçik ve vatandaşlara moral olması amacıyla başlatılan kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Günaydın, “Bayrak asma kampanyamıza çok büyük ilgi ve alaka oldu. Isparta’mız her milli olayda olduğu gibi bu olayda da hassasiyetini gösterdi. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bayrağımız bizim şanımız, şerefimizdir. Şu anda astığımız bayrağımız Mehmetçik’imizin zaferini ilan etmektedir. Başlatmış olduğumuz Türk Bayrağı asma kampanyamız devam etmektedir. İsteyen halkımız bayrağımızı belediyemizden temin edebilir” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.