Başkan Kafaoğlu, Burhaniye’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kafaoğlu, Burhaniye’de
19 Mar 2018 / Pzt 14:18
/ 51 Kez Okundu
| |

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Burhaniye’de yapılması düşünülen projeler ile Burhaniyeli vatandaşların ve muhtarların isteklerini yerinde görüşmek üzere yapılacak muhtarlar toplantısı sebebiyle Burhaniye’ye geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Burhaniye’de yapılması düşünülen projeler ile Burhaniyeli vatandaşların ve muhtarların isteklerini yerinde görüşmek üzere yapılacak muhtarlar toplantısı sebebiyle Burhaniye’ye geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, beraberinde Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir ve Büyükşehir Bürokratları ile birlikte kendisine ziyarette bulunan Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner’i de ziyaret etti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, ilçede yapılması planlanan projeler ve ihtiyaçlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Zekai Kafaoğlu, yapılan ziyaret sonrası, kurum içi toplantı hazırlığında olan İlçe Müftüsü Hacı Öz ve ilçede görev yapan imamlarla da sohbet etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.