Başkan Kamil Saraçoğlu: Başarı ve mutluluğun ilk şartı sağlık

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kamil Saraçoğlu: Başarı ve mutluluğun ilk şartı sağlık
05 Mar 2018 / Pzt 11:59
/ 76 Kez Okundu
| |

Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin ile yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti

Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin ile yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Yeşilay Cemiyeti’nin her zaman farkındalık oluşturduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yeşilay Cemiyeti’nin her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek, "Sanat ve spor faaliyetleriyle uğraşan gençler, zararlı ve bağımlılık yapan maddelerle meşgul olmazlar. Başarı ve mutluluğun ilk şartı sağlıktır. Ülkemizin yakaladığı yükseliş ve ilerlemenin artarak devam etmesi için, ülke idaresinde söz sahibi olacak yeni neslin, gençlerimizin sağlıklı bireyler olması büyük önem arz etmektedir. Gençlerimizin arasında giderek artan madde kullanımı önlenmesi adına Yeşilay çok ciddi çalışmalara imza atıyor.
Uyuşturucu, alkol, kumara, sigara, tütün teknoloji bağımlığı gibi birçok konuda farkındalık oluşturan Yeşilay Cemiyeti’nin her zaman yanınızda ve destekçisi olacağız" dedi.
Şube Başkanı Nuri Çetin, Yeşilay Cemiyeti’nin faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında Saraçoğlu’na bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraçoğlu Yeşilay Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. (EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.