Başkan Kamil Saraçoğlu: Sanat ve sanatçının destekçisiyiz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kamil Saraçoğlu: Sanat ve sanatçının destekçisiyiz
24 Oca 2018 / Çar 16:32
/ 55 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, burada faaliyet gösteren sanatçıların eserlerini inceledi

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, burada faaliyet gösteren sanatçıların eserlerini inceledi.
Kent Konseyi Başkanı Sebahat Sarıoğlu ve merkezin sanatçıları tarafından karşılanan Kamil Saraçoğlu, yağlı boya tablolara hayran kaldı.
Kütahya Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olacaklarını ifade eden Başkan Kamil Saraçoğlu, " Sanatçı ve sanatse verler olarak şehrimizin kültürünü yaşatan bireylersiniz. Bu yüzden sizlerin varlığı bizlerin kültürünün devam etmesi demektir. Yaptığınız, bıraktığınız her eser bizlerin gurur kaynağıdır. Sanatçılarımızın elleriyle gönülleriyle inşallah Kütahya sanatın, sanatçının merkezi olamaya devam edecek. Sizlere sanatımızı ve kültürümüzü yaşattığınız için teşekkür ediyor, başarılarınız devamını diliyorum" dedi.
Sebahat Sarıoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saraçoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.(EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.