Başkan Karataş’tan "ithal et" açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karataş’tan
06 Kas 2017 / Pzt 11:53
/ 32 Kez Okundu
| |

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, et ithal etmek yerine, iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, et ithal etmek yerine, iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın ucuz et yemesi doğru fakat et ithal etmek yerine iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi sağlanmalıdır. Ayrıca ucuz etin bir kaç ulusal marketlerde satılması mevcut yerel marketlerimizin rekabet gücünü azaltmaktadır. Bir tarafın memnuniyetini sağlarken diğer tarafın mağduriyetini ortaya koymayalım. Hükümetimizin bu eksikliği en yakın zamanda düzelteceğine inanmaktayız” dedi.

İş garantili kurs
FATSO Başkanı Tayfun Karataş, “Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, İŞKUR destekli dikiş makinesi operatörlüğü kursu başlayacaktır. İlgilenen şahısların odamıza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Alınacak eğitim sonunda tüm kursiyerler ilgili iş yerlerine yerleştirilecektir” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.