Başkan Karayol: “Belediyecilik yol ve kaldırım yapımından ibaret değil”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karayol: “Belediyecilik yol ve kaldırım yapımından ibaret değil”
12 Mar 2018 / Pzt 15:22
/ 17 Kez Okundu
| |

İncesu Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak ve yabani otları ilaçlamak için harekete geçti

İncesu Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak ve yabani otları ilaçlamak için harekete geçti. İlçede aynı zamanda sosyal etkinlikler de devam ediyor.
Belediyeciliğin sadece yol ve kaldırımdan ibaret olmadığını belirten İncesu belediye Başkanı Kara yol yabani hayvanların beslenmesi, su ihtiyaçlarını ve barınma ihtiyaçlarını karşılaması için kuş evleri, yemlikler ve sulukların montaj ve yenileme çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Ayrıca, larva haşere ve yabani ot ilaçlamasına da başladıklarını dile getiren Başkan Kara yol, “Yeşil bir İncesu için ağaçlandırma, çimlendirme ve park yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Ayrıca, vatandaşlarla iç içe olmak amacıyla seminerlere, eğitimlere, halk konserlerine, tiyatro gösterimine ve sosyal akti velere de ara vermiyoruz. İncesu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.