Başkan Kayda, oda başkanlarına hayırlı olsuna gitti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kayda, oda başkanlarına hayırlı olsuna gitti
07 Mar 2018 / Çar 13:11
/ 44 Kez Okundu
| |

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden seçilip, güven tazeleyen esnaf odaları başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden seçilip, güven tazeleyen esnaf odaları başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Ali Rıza Ünveren ile ziyarette bulunan Başkan Kayda, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kadir Dilşeker, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Fatih Azak, Kunduracı Saraçlar ve Tabaklar Esnaf Odası Başkanı Celil Şenal, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Bahadır Çelikkol, İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Davut Dilek ile Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rıfat Yavaş’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Esnaf odası başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Öte yandan ziyaret kapsamında Başkan Kayda, Sevgi Yolunda esnaflar ile tek tek tokalaşarak tüm esnaflara işlerinde hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.