Başkan Kayda’ya Afrin’den selam var

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kayda’ya Afrin’den selam var
01 Mar 2018 / Per 14:51
/ 60 Kez Okundu
| |

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bölücü terör örgütlerine yönelik Suriye’nin kuzeyindeki Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgede görev yapan Salihlili Tankçı Çavuş Emrah Koçman’ın selamı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ulaştı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bölücü terör örgütlerine yönelik Suriye’nin kuzeyindeki Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgede görev yapan Salihlili Tankçı Çavuş Emrah Koçman’ın selamı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ulaştı.
Sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve bölücü terör örgütüne karşı kullanılan merminin üzerindeki “Salihli Belediyesi Zeki Kayda’ya selamlar Afrin” yazısının kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Başkan Kayda, “Stajını Salihli Belediyesi’nde yapan, Mersinli Mahallemizden olan askerimizin bu selamını orada canları pahasına mücadele eden tüm askerlerimizin selamı olarak görüyor ve Salihli halkı adına alıyorum. Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Onları korusun, sağ salim olarak sevdiklerine ulaşmalarını nasip etsin” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.