Başkan Kocaoğlu’ndan en güzel “günaydın”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kocaoğlu’ndan en güzel “günaydın”
08 Mar 2018 / Per 12:15
/ 43 Kez Okundu
| |

Sabah erken saatlerde işe giden vatandaşlarla birlikte tramvaya binerek yolculuk eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem araçtaki hem de istasyonlardaki kadın yolculara karanfil dağıttı

Sabah erk en saatlerde işe gid en vatandaşlarla birlikte tramvaya binerek yolculuk ed en İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem araçtaki hem de istasyonlardaki kadın yolculara karanfil dağıttı.
İzmirli kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine sabah sürpriziyle başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu özel gün ned eniyle yine toplu ulaşım araçlarını tercih etti. Sabah erk en saatlerde işe gid en vatandaşlarla birlikte tramvaya binerek yolculuk ed en Başkan Kocaoğlu, hem araçtaki hem de istasyonlardaki kadın yolculara karanfil dağıttı.
Başkan Kocaoğlu’nun Mavişehir Tramvay İstasyonunda başlayan sürprizi Karşıyaka-Konak vapurunda devam etti. Kocaoğlu, Konak Meydanında yol boyunca karşılaştığı tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamayı da ihmal etmedi. Güne başkanın elind en aldıkları çiçek ve “günaydın”la başlayan İzmirli kadınlar, kadın dostu bir k entte yaşamanın ayrıcalığını hissetti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.