Başkan Mahçiçek; “Verimli enerji, güçlü Onikişubat”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Mahçiçek; “Verimli enerji, güçlü Onikişubat”
08 Oca 2024 / Pzt 16:52
/ 2 Kez Okundu
| |

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, verimli enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl 9-15 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Solar Enerji projelerine dikkat çekti.
Başkan Mahçiçek, "Onikişubat Belediyesi olarak ‘Yeşil Kalkınma’ politikamız çerçevesinde enerji tasarrufuna azami özen gösteriyor, bu alanda projeler üretiyoruz. Başta güneş olmak üzere, su ve hava yoluyla elektrik üreten projeler geliştirerek ekonomimize kazandırıyoruz. Geçtiğimiz günlerde kurulumunu tamamlayarak işleme aldığımız Solar Enerji Projemiz kapsamında başta hizmet binamız, EXPO 2023 Sergi Alanımız ve Nikah Sarayı’mızın elektriğini kurduğumuz panellerle sağlarken, buradan arta kalan enerjiyi yatırım olarak ilçe halkımızın hizmetine sunuyoruz. Enerji Tasarrufu Haftası’nın, bu konudaki duyarlılığın artmasının yanında, tasarruf ve verimli enerji kullanımının alışkanlık haline getirilmesine vesile olmasını temenni ederek, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.