Başkan Mehmed Ali Saraoğlu: Gediz’i örnek ilçeler arasına yükselttik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Mehmed Ali Saraoğlu: Gediz’i örnek ilçeler arasına yükselttik
01 Şub 2018 / Per 13:05
/ 56 Kez Okundu
| |

Emekliye ayrılan belediye personeliyle bir araya gelen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz’i örnek ilçeler arasına yükselttiklerini söyledi

Emekliye ayrılan belediye personeliyle bir araya gelen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz’i örnek ilçeler arasına yükselttiklerini söyledi.
Gediz Otel’de düzenlenen geçmiş dönemlerde emekliye ayrılan belediye personeliyle bir araya geldiği programda belediyede uzun yıllar özveriyle emek veren personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Saraoğlu; “Elimizin değmediği hiçbir mahalle, hiçbir sokak kalmadı. Gediz bugün adından turizm cenneti diye söz ettirebiliyorsa bunda siz emekçilerin katkısı oldukça büyüktür. Gediz’in ihtiyaçlarının karşılanması için özverili bir şekilde çalışarak emekli olmayı hak kazanan tüm belediye çalışanlarıyla birlikte güzel işler başardık ve Gediz’i örnek ilçeler arasına yükselttik. Vatandaşlar için modern yaşam koşulları hazırlayan ve bu konuda elinden gelenden daha fazlasını severek, isteyerek yapan Belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından emekli olan personellere, Başkan Saraoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.
Programa, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve emekli belediye personelleri katıldı.(EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.