Başkan Remzi Aydın, Antalya’daki kış kampını ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Oca 2018 / Cmt 15:13
/ 35 Kez Okundu
| |

Antalya’daki kış kampını ziyaret eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, bilinçli bir nesil inşa etmek için çaba harcadıklarını söyledi

Antalya’daki kış kampını ziyaret eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, bilinçli bir nesil inşa etmek için çaba harcadıklarını söyledi.
Farklı bir felsefe ve anlayış ile hizmet veren Simurg’un,bu sene Antalya Kepez’de kız öğrencilere yönelik düzenlediği Kış Gençlik Kampı devam ediyor. Antalya’nın Duacı köyünde bulunan kampta çeşitli aktiviteler yaparak stres atan öğrenciler, doğanın ve temiz havanın da tadını çıkarıyor.

Başkan Remzi Aydın, kış kampında
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,kamp alanına gelerek Eyüpsultanlı gençlerle vakit geçirdi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu “Etkinlik Gecesi”ne katılan Başkan Remzi Aydın, koro gösterisinde kendisine yapılan sürprizle duygu dolu anlar yaşadı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinden, şiir dinletisine, tiyatrodan, folklora birçok gösteri sergileyen öğrenciler, Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı harekatına katılan Mehmetçiklerimizi de unutmayarak dualar etti.

"Kamplar devam edecek"
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, genç kızların geleceğin annelerinin olduğunu vurgulayarak, burada bilinçli bir nesil inşa etmek için çaba harcadıklarını söyledi. Bu kampların devam edeceğini de dile getiren Başkan Remzi Aydın, kamp aktivitelerinde başarı gösteren öğrencilere Vialand bileti hediye etti.

Remzi Aydın, öğrencilerle aktivitelere katıldı
Öğrencilerle birlikte kahvaltıya katılan Başkan Remzi Aydın, daha sona kamp alanını gezerek yürüyüş yaptı. Etkinlik alanlarını tek tek ziyaret eden Başkan Remzi Aydın, gençlerle birlikte önce futbol oynadı ve futbolun kurallarına dair bilgi verdi. Voleybol, okçuluk ve mini golf gibi sporları da öğrencilerle birlikte yapan Başkan Remzi Aydın, bu sporların önemini vurgulayarak, öğrencileri bu alanlarda ilerlemeye teşvik etti.

Eyüpsultan Belediyesi’nden okçuluk Kursu
Başkan Remzi Aydın, gençlere, özellikle okçuluk kursuna başlamalarını tavsiye ederek, Eyüpsultan Belediyesinin okçuluk kurslarından yararlanmaları gerektiklerini dile getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.