Başkan Remzi Aydın, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Remzi Aydın, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu
19 Oca 2018 / Cum 16:51
/ 69 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilere karnelerini vererek heyecanlarını paylaştı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilere karnelerini vererek heyecanlarını paylaştı.
Tüm yurtta karnelerini alan öğrenciler yarı yıl tatilinin başlamasıyla büyük sevinç yaşarken, okula yeni başlayan minik öğrenciler ise ilk defa karne almanın heyecanını yaşadı.
Yarı yıl tatili nedeniyle Eyüpsultan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda 2017- 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1’inci Kanaat Dönemi Karne Töreni düzenlendi. Törene Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ile birlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Şahan ve Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü de katıldı.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken sonrasında Başkan Aydın ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Şahan, öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

"Keşke ben de öğrenci olabilseydim"
Başkan Aydın törende yaptığı konuşmasında bugünün önemli ve güzel bir gün olduğunu belirterek, “Keşke bugün ben de sizin aranızda öğrenci olabilseydim. Bugün ilk yarı bitiyor. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulumuz başarılı bir okul. Başarılarını her gün duyuyoruz ve devamını diliyoruz. İnşallah bu güzelliklerle birlikte Eyüpsultanımızın gençleriyle geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Sizleri çok seviyorum. Polis amcalarınız da bizimle, onlara da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ise sahnede folklor gösterisi düzenlendi, şiirler okundu ve türküler söylendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.