Başkan Remzi Aydın, temizlik personelini ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Remzi Aydın, temizlik personelini ziyaret etti
17 Oca 2018 / Çar 14:59
/ 77 Kez Okundu
| |

Göktürk Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile biraraya gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, personel ile sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı

Göktürk Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile biraraya gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, personel ile sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürk Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Başkan Remzi Aydın,Göktürk Temizlik İşleri Şantiyesi personeli ile öğle yemeği yiyerek, personelin sorunlarını dinledi.
Göktürk’te bulunan temizlik işleri şantiyesinde gerçekleştirilen sohbette Başkan Remzi Aydın, Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Başkan Remzi Aydın, Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi.

"Mutlu sonla tamamlanacak"
Öte yandan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin (KHK) çıkmasıyla taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçişi ile ilgili bilgileri veren Remzi Aydın, "Komisyon çalışmalarının ardından en geç 2 Nisan 2018 tarihinde uzun süredir işçilerimizin beklediği bu süreç mutlu sonla tamamlanmış olacak" diye konuştu.
Yapılacak sınavın zor olacağını düşünmediğini söyleyen Remzi Aydın, "Sınav, yaptığınız işlerle ilgili olacak. Uzun süredir işlerini yapan arkadaşlarımız için zor olmayacak. Usulen yerine getirilmesi gereken bir işlem. Personelimizde bir heyecanın, mutluluğun olduğunu görüyoruz. Bu sebeple bizler de mutluyuz" dedi.
Öğle yemeğinde personel ile sohbet de eden Başkan Remzi Aydın, Göktürk Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile tek tek fotoğraf çekildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.