Başkan Remzi Aydın’dan Rami Kışlası açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 Şub 2018 / Paz 17:06
/ 51 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı bir programda, Rami Kışlası’nın son durumu da bir izleyici tarafından soruldu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı bir programda, Rami Kışlası’nın son durumu da bir izleyici tarafından soruldu.
Rami Kışlası’ndaki çalışmaların çeşitli aşamalardan oluştuğunu anlatan Başkan Remzi Aydın şu ifadelere yer verdi:
" Rami Kışlası aslında planlandığı gibi gidiyor. Birinci etap ihalesi bitti. Zannediyorum kışlanın restorasyonunun üçte biri veya üçte ikisi bitti. İkinci etap ihalesine Kültür Bakanlığı hazırlanıyor. Tamamen Kültür Bakanlığımızın uhdesinde yürüyen bir iş. Bizden önce başlamış bir işti. İkinci kapsama ihaleye çıkmak üzereler. Zannediyorum iki veye üç yıl, tam emin olmamakla beraber, çünkü başka aşamaları da olacak. Peyzaj çalışmaları olacak, yer altı otoparkları olacak, spor alanları olacak, park ve yeşil alanlar olacak. Dolayısıyla asgari iki ya da üç yıl süreceğini öngörüyorum. Ama zannediyorum tamamlanan kısımları kütüphanelere taşınarak bir yandan fonksiyon görmeye başlayacak bir yandan da inşaat devam edecek. Dolayısıyla herhangi bir aksama yok. Gayet de güzel gidiyor. Ben vatandaşlarımızın da gidip görmesini tavsiye ederim."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.