Başkan Saraçoğlu: Ödülleri Kütahyalılar adına alıyorum

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Saraçoğlu: Ödülleri Kütahyalılar adına alıyorum
02 Şub 2018 / Cum 12:28
/ 31 Kez Okundu
| |

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’nın adını duyurma noktasında büyük bir gayret içerisinde olduklarını söyledi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’nın adını duyurma noktasında büyük bir gayret içerisinde olduklarını söyledi.
Kütahya Belediyesi tarafından hayata geçirilen ’Yetim Gülerse Dünya Güler’ projesi ile Kütahya’nın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na kabul edilme süreci hakkında konuşan Başkan Saraçoğlu, “Biz yerel yöneticiler olarak halkımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir yerine getirme gayretinde olacağız; ama marifet iltifata tabidir derler. Böyle bir iltifat görmek bizleri mutlu etti. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz ve şehitlerimizin çocuklarının hayalini gerçekleştirme konusunda hakikaten titiz bir çalışma izlemiştik. Hiçbir basın kuruluşuyla paylaşmadık, sosyal medyada hiçbir çocuğumuzun fotoğrafını ortaya koymadık. O proje kapsamında 267 çocuğumuza ulaşmıştık, hepsinin hayallerini gerçekleştirdik. Çocuklarımızın hayalini gerçekleştirmek, onlara destek olmak bizleri mutlu etti. UNESCO ile ilgili aldığımız ödül sadece Kütahya Belediyesi’nin değil, tüm Kütahya ilinin ödülüdür. Kütahya kadim bir şehir olduğunu dile getirdi ve Türkiye’de UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na ikinci müracaatında giren sadece Gaziantep vardı, biz ilk müracaatımızda kabul edildik. Bundan sonra da Kütahya’yı anlatmaya, tanıtmaya gayret göstereceğiz. Kütahya’yı kabuğuna çekilmiş bir şehir olarak görüyorlar; ama öyle olmadığını önümüzdeki günlerde ortaya çıkaracağız. Bizi bu ödüle layık gören üniversitemize teşekkür ediyorum. Bu ödüller bizim değil, Kütahyalı hemşehrilerimizin. Onlar adına bu ödülü aldım, onlar adına tüm ekibe teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.