Başkan Saraoğlu: Kadının olduğu yerde nezaket, zerafet, hoşgörü ve saygı vardır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Saraoğlu: Kadının olduğu yerde nezaket, zerafet, hoşgörü ve saygı vardır
10 Mar 2018 / Cmt 12:44
/ 58 Kez Okundu
| |

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, kadının olduğu yerde nezaket ve zerafetin, hoşgörü ve saygının olduğunu belirtti

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, kadının olduğu yerde nezaket ve zerafetin, hoşgörü ve saygının olduğunu belirtti.
AK Parti Gediz ilçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; Kadının olduğu yerde nezaket, zerafetin, hoşgörü ve saygının olduğunu belirterek; “Kadınlarımız, her alanda olduğu gibi siyasette de oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük hedefleri arasındadır. AK Parti İlçe Kadın Kolları yeni yönetiminin yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başkan Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.(EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.